主頁 > 未分類 > 工作是重要的

工作是重要的

農歷新年終於過去 , 唔知各位有冇食年糕 , 食到消化不良呢 , 新的一年首先恭喜發財先 ( 雖然我知有 D 遲 ) 但未過十五呢。

新的一年 , 為左有更多生意 , 所以希望改變一下公司 , 第一件事就想轉左公司個 Logo 了 , 原本想用 DT 加上一點類似毛筆效果 , 但係寫出來後又唔係咁理想 , 而且外形愈睇愈似 " 死 " 字 , 用左真係聽執都有份 , 唔用得。

第二個想在 DT 加上一點飛的感覺 , 但出來效果好似好瘦弱咁 , 外形加上 RGB 三色 , 一 D 都唔靚 , 雖然唔洗執 , 但唔會有人記得你 , 同執都分別不遠了 , 又係唔用得。

第三個想在 DT 加上飛的感覺及眼晴 , 始終視覺是公司重要的一環呢 , 出來效果 OK 喎 , 而且又有 " 米 " , 決定了。

未來會繼續為 TK01 調教零件平衡及 update 公司資料 web-site 等多多工作 , 將會係忙碌的一年呢。

廣告
分類:未分類
  1. Victor
    二月 23, 2008 at 6:47 上午

    OK! Go for the last one with a lot of rice!!! Vic

  2. BloodKeith
    二月 23, 2008 at 11:14 上午

    thanks Victor ,

  1. No trackbacks yet.

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: