主頁 > 未分類 > PS3 到手

PS3 到手

今天回到家裏,立刻把剛到手的 PS 接到投影機上,PS3 即時回應 Detect 到 HDMI 輸入口,而且還即時把輸出轉換到 1080i 再將主機接到 Internet,PS3 發覺有 update firmware,當然第一時間 update,最後在等待其間發覺 PS3 的 Wallpaper 波浪紋幾靚,便將 TK01 放在銀幕前拍照了。

 

廣告
分類:未分類
  1. Pacess
    三月 21, 2007 at 5:00 上午

    恭喜!恭喜!

    恭喜你榮升 PS3 機主!記得開多幾個 Account 去登記唔同地方既 PlayStation Store 呀,有唔同既 Game DEMO Download 架~
     
    我依家發現主板有問題,導致 Servo 唔識郁,不過得到 Victor 既 Support,應該好快搞掂!

  2. BloodKeith
    三月 21, 2007 at 5:49 上午

    而家仲未有時間去研究部 PS3 點用住 , 因為原裝跟條 Network Cable 唔夠長 ,
    等我整條長 D 先再開 , 昨晚只 update 完 Firmware , 玩左一陣 Game 便再開始研究靜步行之法 ,
    一陣可能出去睇下有乜 Blue-ray DVD , 買套試下 Blue-ray 的威力 ,
    不如搵日叫埋 R 同 Victor 出來座底慢慢研究啦。

  1. No trackbacks yet.

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: